Close
I CAN Wounded Warriors Cycling Team 7207 RR te Zutphen
06 13 34 59 99 info@wwcyclingteam.nl

Vorig jaar is de Wounded Warriors Life Ride 2018 gereden. In dit project fietsten veteranen van het I CAN Wounded Warriors Cycling Team samen met een groep jongeren met niet aangeboren hersenletsel van De Noordkaap naar Doorn in 10 dagen.

Documentairemaker Sander Seelen heeft deze tocht in beeld en geluid geregistreerd en tot een documentaire verwerkt. Het resultaat, de documentaire Het Zwaarste Verzet wordt op 5 november om 17.20 uur uitgezonden op Omroep Gelderland. Daarna wordt deze ieder uur herhaald. Terugkijken is mogelijk via Uitzending Gemist.

 

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

X

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy- en Cookie verklaring