Close
I CAN Wounded Warriors Cycling Team 7207 RR te Zutphen
06 13 34 59 99 info@wwcyclingteam.nl

Boek Henk Sepers‘Fietsen als reddingsboei’ is een verhalenbundel van Henk Sepers, prostaatkankerpatiënt met een passie voor wielrennen. Na de diagnose prostaatkanker is wielrennen nooit meer hetzelfde. Het is een uitlaatklep waarin ik mijn hoofd schoon kan rijden. Al fietsend en schrijvend probeer ik zaken op orde te krijgen. Deze bundel is geen verhaal over een wielrenner. Het is een verhaal over hoe ik een leven met prostaatkanker al sportend een plek in ons bestaan probeer en weet te geven. Hoe ik omga met de diagnose prostaatkanker, van te genezen naar ongeneeslijk, staat in deze verhalenbundel centraal. Hoop, veerkracht, discipline en acceptatie zijn naast fietsen sleutelwoorden.

Hulp vragen is geen teken van zwakte. Ik schroom niet te schrijven over wat de antihormoonkuur met mij als man en met ons als echtpaar doet. Als de aanmaak van testosteron volledig wordt platgelegd door de chemische castratie dan is de impact daarvan enorm.  Ik fiets, dus ik ben! Aangezien ik wielrenner in hart en nieren ben, gebruik ik in mijn verhalen graag het wielrennen als metafoor. Een actieve sportieve levenshouding kan helpen het verschil te maken tussen een plezierig leven of een lijdzaam leven.

Het boek met ISBN 978940219499 is voor € 19,99 te bestellen via online webshops als bol.com en in de boekhandel. Wilt u een gesigneerde versie van mijn boek? Stuur mij dan een bericht. Daarvoor heb ik een aantal exemplaren beschikbaar.

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

X

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy- en Cookie verklaring