Close
I CAN Wounded Warriors Cycling Team 7207 RR te Zutphen
06 13 34 59 99 info@wwcyclingteam.nl

Zaterdag 6 juli 2019 gingen 176 renners van start in de Tour de France. Voor Giant Benelux begon het Tour-avontuur echter al eerder, op vrijdagavond. Met twintig fanatieke wielrenners en een aantal Olympische sporters trok Giant in haar Tour Ride van het kantoor in Lelystad naar Grand Départ-stad Brussel. Bekijk de aftermovie om de sportieve uitdaging nog een keer te beleven.

Giant Tour Ride-peloton fietst bijna 300 kilometer naar Brussel voor Grand Départ

  • Giant Tour Ride 2019: twintig fanatiekelingen en topsporters reden afgelopen weekend van Giant in Lelystad naar Tour de France-stad Brussel
  • Tussenstops bij Giant-tweewielerzaken in Utrecht, Tilburg en Heist-op-den-Berg
  • Bekijk de aftermovie van de Giant Tour Ride 2019

 

Al sinds 2013 haakt Giant met haar Tour Ride jaarlijks in op de Ronde van Frankrijk. In 2017 werd er voor het eerst naar de startplaats van de Tour de France gefietst, destijds het Duitse Düsseldorf. Ook dit jaar heeft Giant besloten om de vertrekplaats van de Tour de France aan te doen. Voor het stel goed getrainde fietsers klinkt op vrijdagavond 5 juli (22.00 uur) het startschot. In drie etappes rijden zij naar de Belgische hoofdstad. Bij de Giant Stores in Utrecht, Tilburg en Heist op den berg zijn er tussenstops met uitgebreide bevoorradingen.

2019: de Recon Edition

Voor de renners is de Giant Tour Ride een uitdaging van hors catégorie. De afstand is pittig en bovendien fietsen de mannen en vrouwen de hele nacht door. Alle deelnemers krijgen Recon-verlichting op hun fietsen gemonteerd, zodat ze goed zien én gezien worden. Een volgwagen rijdt achter het fanatieke wielergezelschap aan, dat fietst onder het motto ‘samen uit en samen thuis’.

Ook Olympische topsporters zien af

De Giant Tour Ride trekt fietsers van diverse pluimage. Zo hebben getrainde amateurs uit heel Nederland zich ingeschreven en rijden er ambassadeurs mee van Giant en Liv, het vrouwspecifieke label van de fabrikant. Daarnaast zijn er Olympische topsporters van de partij die op een fiets van Giant of Liv rijden, onder wie shorttracksters Suzanne Schulting en Lara van Ruijven, windsurfster Lilian de Geus, CCC/Liv wielrenster Evy Kuijpers en de shorttrackers Itzhak de laat, Dennis Visser en Daan Breeuwsma. Zij zullen deelnemers oppeppen en waarschijnlijk ook zelf afzien.

I CAN Wounded Warriors Cycling Team

Tot de gelukkigen behoorden twee leden van het ICWWCT. Het zegt veel dat een partner als Giant onze leden betrekt bij exclusieve evenementen als deze!

#

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

X

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy- en Cookie verklaring