Close
I CAN Wounded Warriors Cycling Team 7207 RR te Zutphen
06 13 34 59 99 info@wwcyclingteam.nl

Het clubgebouw van het ICWWCTeam is vandaag start en finish voor de eerste clubrit nieuwe stijl van wielerjaar 2019.

Negen man, 8 fietsen met het kromme stuur en 1 MTB die van mij, vertrekken voor een fraaie rit op, over en om de Posbank. Zo’n eerste tochtje leent zich meer dan bij uitstek om bij te kletsen. Dat wordt dan ook, zonder dat het tempo daar echt onder te lijden heeft, volop gedaan.

Gaandeweg als de klim naar de Posbank met prachtige benevelde vergezichten begint is er even geen gespreksstof voorhanden. Slechts het gekraak van zand op de ketting en tussen de schijfremmen is hoorbaar.

Na 60 km doemt het clubgebouw weer op. Onder het genot van een kop warme snert, dat laat ik graag aan mij voorbij gaan, en een krentenbol kletsen wij nog even na en maken fietsplannen voor de komende maanden. De ouverture zit erop en smaakt naar meer.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en buiten

Bekijk mijn rit op Strava: https://strava.app.link/oK9A41ZxeT

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

X

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy- en Cookie verklaring