Close
I CAN Wounded Warriors Cycling Team 7207 RR te Zutphen
06 13 34 59 99 info@wwcyclingteam.nl

Start je fietsseizoen op Bike MOTION

Jaarbeurs | Utrecht, 2-4 maart 2018

 

Bike MOTION Benelux is dé grootste sportieve fietsbeurs in de Benelux en is er voor alle sportieve fietsers en liefhebbers. Of je de hele winter doorfietst of wacht op de eerste echte zonnestralen, in het voorjaar sta jij vast te trappelen om je komende fietsseizoen weer optimaal te starten.

Bij ons vind je alles voor het komende fietsseizoen. Wij hebben het allergrootste aanbod van bekende grote merken met de nieuwste sportieve fietsen. Natuurlijk zijn ook de kleine, speciale en exotische merken aanwezig. Bekijk, voel en test vooral jouw mogelijk toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike.

Check de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderdelen en accessoires en laat je inspireren door de outfits, schoenen, helmen en brillen. Stel je komende fietsdoelen bij het toertochtenplein en ontdek te gekke fietsbestemmingen. Nóg beter worden of nu eens echt aan de slag? Doe een bike fitting of vermogenstest en laat je adviseren met je nieuwe trainingsschema. Ontmoet de experts op alle vakgebieden en stel al je vragen.

Ben jij al even in training of wil je meteen starten met je eerste rit van dit seizoen? Voeg dan gelijk de daad bij het woord: wij dagen je uit om op de fiets naar Bike MOTION te komen. Met je fiets rijd je de bewaakte indoor fietsenstalling in en stap je zo de beursvloer op. Tijdens je beurbezoek is het mogelijk je fiets te laten checken bij de servicestraat zodat je weet wat er nog moet gebeuren om je seizoen probleemloos uit te fietsen.

Er is ontzettend veel te doen en te zien, maar bovenal is een bezoek aan Bike MOTION de gezelligste dag uit. Koers kijken, het ontmoeten van oud renners en het meedoen aan wielerquizen. Sluit de dag met jou en je (nieuwe) fietsvrienden af in het Kwaremont Koerse Kaffee.

Één ding is zeker. Na een bezoek aan Bike MOTION Benelux ben je echt klaar voor het nieuwe fietsseizoen. Mis niks, zorg dat je erbij bent!

 

Met korting naar Bike MOTION?

 

Het I CAN Wounded Warriors Cycling Team is ook vertegenwoordigd op deze beurs (je vindt ons in hal 10, stand TT13/TT14). Daarom kunnen we toegangskaartjes aanbieden met een leuke korting; normaal € 16,00 maar via deze link slechts € 11,50!

 

Beursactie!

 

Géén pijnlijke voeten meer? Laat ons je helpen en bezoek onze stand in Hal 10 (TT13/TT14). Hier kun je een flyer krijgen van onze partner Bikeshoe4U. Op deze flyer staat een uniek nummer (op=op) waarmee je recht hebt op een voetanalyse van Bikeshoe4U. Een goede fietshouding begint bij de schoenen. Wij adviseren daarom om te beginnen met een voetanalyse bij Bikeshoe4U, de enige fietsschoenenwinkel ter wereld.

Tot ziens in Utrecht op 2, 3 of 4 maart!!

 

Klik hier voor meer informatie.

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

X

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy- en Cookie verklaring