Close
I CAN Wounded Warriors Cycling Team 7207 RR te Zutphen
06 13 34 59 99 info@wwcyclingteam.nl

11-11-’17 Ride2LiveLife (R2LL)
Vanuit heel het land zijn geïnteresseerden naar de informatiemiddag R2LL, ten behoeve van het Project Wounded Warriors Life Ride 2018: Noordkaap – Doorn gekomen.

Het project dat door het R2LL Team, (leden vanuit het I CAN Wounded Warriors Cycling Team) en Pluryn in gang wordt gezet, kreeg vandaag ook een gezicht. De organisatie vertelt, laat zien en voelen waarom de projecten en de samenwerking met juist de jongeren van Pluryn van grote meerwaarde is.

De teaser van de documentaire “Trappen tegen PTSS” (Sander Selen) was de start van deze bijeenkomst. Het project Doorn – Sarajevo van Stichting Wounded Warriors Netherlands is immers de basis en de reden waarom het I CAN Wounded Warriors Cycling Team in de vorm van projectgroep R2LL doorgaat met deze projecten.

De onderbouwing van Ton van den Oetelaar, het persoonlijke verhaal van Tom van Mierlo maakte veel indruk bij de bezoekers. Petra de Boer (gedragspsycholoog) onderbouwde nogmaals het belang voor de jongeren en hierdoor ook voor de overige deelnemers.

Na een kortte pauze fundeerde Douwe de route en de dagelijkse gang van zaken. Het vertrouwen werd vergroot door Antonie van Herwijnen die een beeld gaf van de veiligheidsmaatregelen die de organisatie treft om dit project voor eenieder zo veilig mogelijk te maken.

Daarna maakte Damian Hunia bekend wie het unieke wieler tenue gewonnen heeft: Michelle van der Wal – Schoonderwaldt ‘sinds kort een Lifesaver‘ heeft deze prijs gewonnen. Namens de organisatie: ‘gefeliciteerd’.

Jos Hermans en Gerard Loose maakten bekend dat Stichting Blauw € 1000,00 aan de jongeren van Pluryn doneert ten behoeve van dit project. Daarnaast hebben zij beiden de toezegging gedaan om als deelnemer mee te gaan in het project en werden onze leden/deelnemers uitgenodigd om mee te rijden in de Tour de Blauw 2018.

Via Esther kregen onze jongeren de hartelijke groeten van Marianne Vos. Wij zijn weer allemaal aanwezig tijdens de Marianne Vos Classic Toertocht op 12 mei 2018.

Als afsluiter vertelde Jan Willem Vd Pol over 3FM Serious Request waar wij als team aan gaan meewerken en het platform dat wij hiermee verkrijgen om bekendheid over het project te genereren!

Wij danken al onze partners, sponsoren en donateurs het project wordt steeds meer gedragen en begint de aandacht te krijgen die het verdient.

Foto’s Cyclerob

 

 

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

X

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy- en Cookie verklaring