Close
I CAN Wounded Warriors Cycling Team 7207 RR te Zutphen
06 13 34 59 99 info@wwcyclingteam.nl

Meewind Koers 2017

 

Datum: zondag 1 oktober 2017

Tijd: 09:00 uur

Locatie: Bernardkazerne te Amersfoort

Doel: Meewindkoers 2017

 

Seizoensafsluiter

Vandaag staat de Meewindkoers 2017 op het programma, de (officiële) afsluitende toertocht van dit fietsjaar.

 

Deelname

Met een groep van 10 rijders (waaronder introducé Wim) zal het I CAN Wounded Warriors Cycling Team (ICWWCT) deelnemen aan dit grootse- en strak georganiseerde evenement. Er is gekozen voor de 120Km route.

 

Herkenning

Bij het betreden van startlocatie merkt de speaker onze aanwezigheid op. Hij heet het team van harte welkom en wenst ons een plezierige dag toe. Het is dan al redelijk druk in ‘De Nieuwe Stad’. Onze tenues vallen dus op in de menigte en dat is goed nieuws, evenals het feit dat het team op zich herkend wordt. En niet alleen de organisatie herkent het team: aan het einde van de toertocht worden we benaderd door een dame met de opmerking/vraag: ‘ik heb jullie eerder gezien! Jullie zijn toch ook met Giant meegefietst naar Düsseldorf?’. De aanwezigheid van het ICWWCT op verschillende gelegenheden door het hele land begint dus te resulteren in herkenning!

 

120Km

De toertocht begon onder goede omstandigheden (droog, ca. 11 graden) en voerde ons naar de westzijde van Amersfoort om vervolgens een grote ronde te draaien richting Utrecht, door de Bilt, zuidelijk langs Zeist, Driebergen, Doorn en over de Utrechtse Heuvelrug naar voormalig Vliegbasis Soesterberg, alwaar de landingsbaan de arena vormde voor de ‘Meewind Koers Sprint’. Daarna was het nog een klein stukje terug richting Start/Finish-locatie waar een heus festival gaande was met muziek, marktkramen en eetgelegenheden.

Appeltaart en herstelbier

Uiteraard werd ook in deze toertocht gestopt voor een stuk appeltaart en werd na afloop gezamenlijk een herstelbiertje (cola/radler/water/spa rood) gedronken.

Terugkijkend was het een geslaagde zondag en de tocht is prima verlopen: geen valpartijen, geen lekke banden, geen vervelende situaties, mooi weer, een gezellige groep en een mooie tocht.

Via deze weg een woord van dank voor de organisatie voor het mooie evenement dat zij hebben neergezet! We hopen er volgend jaar weer bij te zijn!

 

Klaar voor de start

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de Mechanieker voor de deur

tijdens een tussenstop

Welkom Wim

Meewind sprint

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

X

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy- en Cookie verklaring