Close
I CAN Wounded Warriors Cycling Team 7207 RR te Zutphen
06 13 34 59 99 info@wwcyclingteam.nl

Gelre’s Mooiste met ICWWCTeam

Na een mistige omloop waarin de acht mannen van het I CAN Wounded Warriors Cycling Team een routebordje over het hoofd hebben gezien vinden wij ons al na 70 km. terug bij start/finish. Op dat moment zouden we nog 40 km. moeten rijden. Extra rustpauze ingelast. Op aanwijzing van onze kaartoudste, laat ik hem Theo noemen, pakken we de draad weer op.

Zon

De zon heeft medelijden met ons vanwege de extra kilometers die wij noodgedwongen rijden en besluit uit z’n schulp te kruipen. Zo krijgen wij toch nog iets te zien van de schoonheid van het Gelderse landschap. Deelname is mogelijk gemaakt door één van de sponsoren van ICWWCT: NL Tour Rides. Geert van den Oetelaar . Architect staat onderweg garant voor de cola en puzzelappeltaart. Bij de finish zorgt hij bovendien voor de juiste hersteldrank uit een grote fles in een klein glaasje.

HS.

 

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

X

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy- en Cookie verklaring