Close
I CAN Wounded Warriors Cycling Team 7207 RR te Zutphen
06 13 34 59 99 info@wwcyclingteam.nl

Op zondag 9 juli 2017 heeft een aantal leden en aspirant leden de 1K Ride te Oosterbeek gereden. Deze tocht van 80km waarin 1000 hoogtemeters verwerkt waren werd georganiseerd door onze sponsor NL Tour Rides.

De route voerde over een aantal pittige klimmetjes tegen de stuwwal bij Oosterbeek via Arnhem richting de Posbank. Deze werd driemaal uit verschillende richtingen beklommen. Op de terugweg richting Oosterbeek werden de rijders nog getrakteerd met de beklimming van de Italiaanseweg. Een mooie pittige uitdaging aan het eind van een prachtige tocht.

Namens de deelnemers van het I Can Wounded Warriors Cycling Team danken wij de organisatie van NL Tour Rides voor deze uitdagende tocht en het warme welkom bij de ontvangst.

Tekst en foto’s: Antonie van Herwijnen

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

X

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy- en Cookie verklaring