Close
I CAN Wounded Warriors Cycling Team 7207 RR te Zutphen
06 13 34 59 99 info@wwcyclingteam.nl

De jongeren van Pluryn

Voor het eerst hebben enkele van de jongeren en begeleiders van Pluryn, samen met enkele leden van het I CAN Wounded Warriors Cycling Team deelgenomen aan een toertocht. En niet zomaar een toertocht maar de Marianne Vos Classic Toertocht!

Op zaterdag 13 mei vond deze tocht plaats. Bijgaand een fotoverslag:

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

X

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy- en Cookie verklaring