Close
I CAN Wounded Warriors Cycling Team 7207 RR te Zutphen
06 13 34 59 99 info@wwcyclingteam.nl

Losserse Wielerclub (LWC)

Op zondag 2 april werd de door LWC georganiseerde ‘Schöppingerberg Tour 2017’ verreden. Vanaf Steenfabriek De Werklust werd rond 08:00 het startsein gegeven in een door mistbanken verstopte wereld.

 

Koffie

Sonja & Hans van B&T Bikestore uit Losser zorgden voor koffie met Twentse krentewegge. Zij reden de toer met een groepje ‘vaste klanten’. B&T Bikestore heeft recentelijk toegezegd ons Noordkaapproject te willen ondersteunen: zij doneren voor 10 dagen sportvoeding (sportdrank, ISO drank en sportrepen) voor de jongeren.

 

ICWWCT

Namens het ICWWCT namen Joey, Mike & Danny deel aan deze tocht. Vanwege het hoogte profiel vormt deze een leuke voorbereiding op de Amstel Gold Race. Rond 09:00 gingen onze deelnemers van start. Langzaam maar zeker loste de mist op en brak de zon door; tijd om de beenstukken te verwijderen. Vrij snel daarna kwam ‘het luie zweet’ los en voerde de route tot 5 keer over de Schöppingerberg.

 

 

Pauze

Halverwege de 90 kilometer lange toer, na alle serieuze hoogtemeters te hebben gehad, was er een pauzepunt opgezet. Dat de rit voornamelijk in Duitsland werd verreden was meteen te zien aan de grote stukken taart die hier verkrijgbaar waren.

 

Herstel

Bij terugkomst op de steenfabriek werd geheel volgens traditie nog even een herstelbiertje gedronken voordat iedereen weer naar huis vertrok. De kleuren van het ICWWCT werden links en rechts uitgebreid bekeken en zo wordt stukje bij beetje gewerkt aan naamsbekendheid van onze mooie vereniging!

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

X

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy- en Cookie verklaring