Close
I CAN Wounded Warriors Cycling Team 7207 RR te Zutphen
06 13 34 59 99 info@wwcyclingteam.nl

Met veel plezier heb ik me verbonden aan het I Can Wounded Warriors Cycling team. Ik ben oprecht trots om Erelid te zijn van deze vereniging enthousiaste wielrenners. Een groep fysiek en/of psychisch gewond geraakte (ex-)collega’s die zich door de wielrensport verbonden voelt en zich actief voor elkaar inzetten en elkaar stimuleren om deel te nemen aan activiteiten die helpen om letterlijk vooruit te komen in het leven. Het samen organiseren van activiteiten gecombineerd met sportieve prestaties en goede gesprekken voor, tijdens en na de ritten zorgen er mede voor dat de deelnemers positief in het leven staan en er een ‘can-do’ mentaliteit ontstaat. Het glas is halfvol!

Met plezier en respect heb ik de afgelopen jaren met vele collega’s diverse ritten meegefietst en geniet ik telkens van de positieve instelling van deze groep (ex-)collega’s.

Ik kan iedereen aanbevelen ‘ns mee te fietsen en ook zelf te ervaren dat samen sporten en activiteiten ondernemen energie vrijmaakt en zingeving stimuleert. Maak gebruik van de mogelijkheden die de vereniging biedt, je wordt er zelf fitter van en stimuleert ook anderen actief bezig te zijn en meer levenslust te ervaren.

Graag tot ziens op de fiets!

Met sportieve groet,

Generaal-majoor Gijs-W van Keulen

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

X

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy- en Cookie verklaring