Close
I CAN Wounded Warriors Cycling Team 7207 RR te Zutphen
06 13 34 59 99 info@wwcyclingteam.nl

Toen Ton van den Oetelaar twee jaar geleden het Veteraneninstituut ondersteuning vroeg bij het oprichten van een fietsteam van Wounded Warriors hoefden we niet lang na te denken. Het doel van dit prachtige initiatief – veteranen met psychische klachten van de bank af en weer in beweging krijgen – sprak ons enorm aan. Een gezond lichaam voor een gezondere geest, dat was hun idee. Niet denken in beperkingen, maar in wat veteranen met PTSS juist nog wel kunnen (de ‘I can’-filosofie)! Het gezamenlijk volbrengen van sportieve uitdagingen zorgt ook volgens het Veteraneninstituut voor waardevolle sociale contacten, onderlinge steun en kameraadschap. Het draagt echter net zozeer bij aan gezondheid, welzijn en zelfvertrouwen, wat binnen ieders mogelijkheden weer een opstapje kan zijn naar duurzame inzetbaarheid in onze samenleving. Los van dat alles zijn we zijn er trots op dat de naam van het Veteraneninstituut op de fietsbroeken van het I CAN WWNL Cycling Team prijkt!

Martin Elands

Plaatsvervangend directeur

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

X

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy- en Cookie verklaring