Close
I CAN Wounded Warriors Cycling Team 7207 RR te Zutphen
06 13 34 59 99 info@wwcyclingteam.nl

Giant is partner van het I CAN Wounded Warriors cycling team omdat we de doelstelling van het team enorm steunen. Zij zijn gaan ervaren dat fietsen (bewegen), een goed hulpmiddel is om beter met hun PTSS gerelateerde klachten om te gaan en zij zijn mede door het fietsen uit hun isolement en negatief levenspatroon gekomen. Fietsen wordt ingezet als hulpmiddel om anders met lichamelijke en/of psychische beperking om te gaan. Het team is bijzonder actief en ondersteunt Giant regelmatig bij fietsactiviteiten ! Het team fiets ook regelmatig met Giant events mee (bijv. de Giant Tour Ride) en onderneemt ook mooie sportieve uitdagingen. Kortom #Ride Giant, Ride Life #championsridegiant

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

X

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy- en Cookie verklaring