Close
I CAN Wounded Warriors Cycling Team 7207 RR te Zutphen
06 13 34 59 99 info@wwcyclingteam.nl

De BNMO is sponsor van het I Can Wounded Warriors Cycling team

Deelnemers hebben het misschien niet direct gemerkt maar de Bond van Nederlandse Militaire Oorlogs- en dienstslachtoffers (BNMO) draagt bij in de kosten die gemaakt worden door de organisatie en de teamleden. In 2016 is een donatie gedaan waarmee I Can Cycling team naar eigen inzicht lopende- en te verwachten kosten kan dekken. In 2017 gaan we dat weer doen.

Waar komt dan die interesse bij de BNMO vandaag vraagt u zich misschien af.

Dat is wel kort uit te leggen. Na de oprichting van WWNl in 2013, waar enkele BNMO leden direct bij betrokken waren, is er steeds contact geweest. Per slot van rekening komen een aantal uitgangspunten in de missie en visie van beide organisaties overeen. Primair zijn we er om militairen- en andere geüniformeerden die in – en / of door de dienst gewond zijn geraakt de helpende hand te bieden.

Sport is daar een prima middel voor. In de begeleidingsprogramma’s die de BNMO kan aanbieden, dank zij de financiële steun van het Vfonds, vinden we daar ook een aantal voorbeelden van ( zie de Dienstengids 2017).

Voor activiteiten zoals die door I Can Wounded Warriors Cycling worden geboden, gaan we dan ook het wiel niet opnieuw uitvinden. Dan haken we liever aan en spannen ons in om de groep groter te maken.

Samengevat kan de BNMO het niet beter omschrijven zoals WWNL dat in zijn beleidsplan al heeft gedaan.

“ WWNL is er op gericht om haar leden op een actieve en aansprekende wijze te stimuleren om een negatief levenspatroon stap voor stap om te bouwen tot een meer zinvol en gezond bestaan.”

Daar sluiten wij ons graag bij aan.

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

X

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy- en Cookie verklaring