Close
I CAN Wounded Warriors Cycling Team 7207 RR te Zutphen
06 13 34 59 99 info@wwcyclingteam.nl

Van 9-17 juni 2017 organiseert Wounded Warriors Canada de Battlefield Bike Ride 2017. Deze fietstocht van ca. 600 km start in Canterburry (UK) en zal eindigen in Vimy Ridge (F).

De Battlefield Bike Ride is een jaarlijkse sponsortocht op de fiets welke voert langs diverse slagvelden in Europa waar Canadese militairen gestreden hebben tijdens de Eerste Wereld Oorlog en de bevrijding van Europa tijdens de Tweede Wereld Oorlog.

In 2015 hebben een aantal leden van het I Can Wounded Warriors Cycling Team een deel van de BBR15 mee gefietst. Deze BBR15 werd verreden van Normandië naar Groesbeek. Dit was dan ook een prachtige tocht waarbij onderling heel veel ervaringen en emoties zijn uitgewisseld. Tevens zijn tijdens deze tocht mooie vriendschappen en uitwisselingen ontstaan.

Tijdens de BBR17 zullen een aantal leden van het I Can Wounded Warriors Cycling Team aansluiten bij de tocht zodra de deelnemers aankomen in Calais om gezamenlijk de tocht te fietsen richting Vimy Ridge.

Wil je deelnemen aan deze indrukwekkende tocht meldt je dan aan via: activiteiten@wwcyclingteam.nl

Mocht je meer willen weten over deze tocht dan kan je de informatie vinden op: http://woundedwarriors.ca/battlefield-bike-ride-2017/home/

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze inhoud is geblokkeerd. Accepteer de cookies om de inhoud te tonen.

X

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit doen wij om de functionaliteiten op deze website mogelijk te maken, om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag. Door op ‘OK’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy- en Cookie verklaring